Videoita TE-palveluista

Tutustu TE-palveluihin videoiden avulla 

 

Työnhakijana TE-toimistossa 

Oletko juuri jäänyt työttömäksi? Tai onko sinut mahdollisesti lomautettu? Aloita työnhakusi sujuvasti ja jonottamatta Oma asiointi -verkkopalvelussa milloin ja mihin aikaan vaan. (1:15 min)

 

Työnhakijan oikeudet ja velvollisuudet 

Ole aktiivinen työnhakija. Noudata yhdessä TE-palvelujen asiantuntijan kanssa laatimaasi työllistymissuunnitelmaa. Siihen on kirjattu omat tavoitteesi ja tarvittavat TE-palvelut niiden saavuttamiseksi. Mitä säntillisemmin toimit suunnitellun mukaisesti, sitä paremmin TE-palvelujen asiantuntijat voivat auttaa sinua työnhaussa. (1:59 min)

 

Ammatinvalinta 

Mistä löytyisi minulle sopiva ammatti? Mille alalle kannattaa kouluttautua? Katso video ja tutustu, miten TE-palvelujen asiantuntijat voivat auttaa sinua ammatinvalinnassa. (0:38 min)

 

Koulutusneuvonta

Mistä saisi tietoa koulutuspaikoista? Katso video ja tutustu, miten TE-palvelut voi auttaa koulutukseen liittyvissä asioissa. (0:47 min)

 

TE-Palvelut Abi-Emilia 

Mitä uuden ylioppilaan tuleekaan huomioida koulutukseen hakeutumisesta ja työnhausta. (6:30 min)

 

Työnhaku 

Näillä vinkeillä pian tärppää! (Huom! CV-netti-palvelu on poistunut kesäkuussa 2019.) (1:14 min)

 

Työttömyys 

Noin joka kymmenes suomalaisista nuorista on vailla työtä. Älä lannistu tilastojen edessä vaan etsi uusia mahdollisuuksia TE-palvelujen avulla. Katso video, ja ole aktiivinen! (1:21 min)

 

Yrittäjyys 

Suomi tarvitsee uusia yrittäjiä. Olisiko yrittäjyys sinulle sopiva vaihtoehto? Katso video ja mieti, olisiko sinulla hyvä liikeidea, jota yhdessä TE-palvelujen asiantuntijoiden kanssa voitaisiin jalostaa eteenpäin! (0:47 min)

 

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille, yleisesittely 

TE-palvelut tarjoaa monipuolisia palveluja yrityksille ja työnantajille. Saat apua yrityksesi kaikkiin tilanteisiin: yrityksen perustamiseen, henkilöstön rekrytointiin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä muutostilanteisiin. (1:33 min)

 

TE-palvelut yrityksille ja työnantajille, yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelu 

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -palvelu kokoaa yhteen kaikki yrityksille ja työnantajille tarkoitetut TE-palvelut, jotka voi hoitaa verkossa. Verkkoasiointi on mahdollista kellon ympäri juuri silloin, kun sinulle sopii. (1:33 min)

 

Lisää videoita TE-palveluiden kanavalla Youtubessa

TE-palvelut TE-tjänster