TE-palvelut myös sosiaalisessa mediassa

TE-palveluiden tilejä on jo useassa sosiaalisen median kanavassa. Sosiaalisen median kanavillamme tarjoamme ajankohtaista tietoa työnhausta ja koulutuksesta. Voit kommentoida päivityksiämme, osallistua keskusteluun ja esittää meille työ- ja koulutusaiheisia kysymyksiä. Osallistumme keskusteluun ja vastaamme kysymyksiin virka-aikana.

Ajankohtaista valtakunnallista asiaa aihepiiriimme liittyen viserretään virka-aikana Twitter-tilillämme @tepalvelutfi. TE-palvelut-kanavalla Youtubessa voit tutustua valtakunnallisiin ja alueellisiin ohje- ja infovideoihin. Uusin tilimme on Periscopessa @tepalvelutfi. Periscope tarjoaa valtakunnallisen tiedon lisäksi myös alueellisia lähetyksiä. Periscopeamme seuraamalla pääsette mukaan mm. luennoille ja tapahtumiin sekä seuraamaan tietoiskuja palveluihimme liittyen.

Koulutusneuvonnan, joBitin ja EURESin Facebook-sivut jakavat tärkeää tietoa omista aihealueistaan, kannattaa käydä tutustumassa! 

TE-palvelut Twitterissä 
TE-palvelut-kanava (Youtube) 
TE-palvelut (Periscope) 
Koulutusneuvonta (Facebook) 
joBitti (Facebook)
EURES Suomi (Facebook) 

Alueellistakin tietoa on paljon tarjolla

TE-toimistoilla on tilejä useassa eri sosiaalisen median palvelussa, Facebookista Instagramiin ja Twitteristä blogeihin. TE-palvelut sosiaalisessa mediassa -sivulta löydät kaikki TE-palveluiden tilit.

Muistathan, että sosiaalisessa mediassa emme tietoturvasyistä voi vastata henkilökohtaista tilannettasi koskeviin kysymyksiin emmekä ottaa sosiaalisen median kautta asiaasi viralliseen käsittelyyn. Ethän siis lähetä meille viestissäsi henkilötietojasi, jotta tietoturvasi ei vaarannu. Henkilökohtaisissa, esimerkiksi työttömyysturvaasi koskevissa asioissa, pyydämme toimimaan alueesi TE-toimiston ohjeistamalla tavalla.