Yrittäjästä työnantajaksi

Ilmoittautuminen valtakunnalliseen Yrittäjästä työnantajaksi -palveluun päättyy 31.10.2018. Palvelulle on kuitenkin todennäköisesti jatkoa luvassa.
Asiakkaita palvellaan vielä 16.11.2018 asti.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Yrittäjästä työnantajaksi on syksyllä 2017 käynnistynyt uusi palvelu, jossa yrittäjä saa perusvalmiudet toimia työnantajana ja tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä, alihankintaa tai vuokrata työvoimaa. Lisäksi yrittäjä oppii käyttämään rekrytointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyviä julkisia ja yksityisiä palveluja.

Palvelu on kehitetty Uudenmaan ELY-keskuksessa ja sitä tarjotaan valtakunnallisesti 13 ELY-alueella. Taustalla on hallituksen kasvupaketti ja sen toimenpiteet, joilla kannustetaan yrittäjyyten sekä poistetaan yrittäjyyden esteitä. Yksityiset palveluntuottajat vastaavat palvelun toteutuksesta ja se on asiakasyrittäjille maksuton. Palvelun pilotointi jatkuu 31.12.2018 asti, mutta ilmoittautuminen palveluun sulkeutuu 1.11.2018.

Palvelu on suunnattu ensimmäistä työntekijäänsä rekrytoiville yksinyrittäjille ja osakasyrittäjistä muodostuville mikroyrityksille, jotka ovat toimineet vähintään 6kk. Palvelusta kiinnostuneet yrittäjät voivat olla yhteydessä oman alueensa palveluntuottajaan (yhteystiedot alla) tai ilmoittautua suoraan osoitteessa XXX

Palveluntuottajat ELY-alueittain

Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa Suomen Yrittäjäopisto

Häme Hyria

Kaakkois-Suomi ja Varsinais-Suomi Tamora

Keski-Suomi, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo Anakom

Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa ja Satakunta Arffman

Uusimaa ja Lappi Turre Legal

Lisätietoa hankkeesta

Projektisuunnittelija Henna Koivula
henna.koivula(at)te-toimisto.fi, 0295 041 231