Yrittäjästä työnantajaksi

Yrittäjästä työnantajaksi on syksyllä 2017 käynnistynyt uusi palvelu, jossa yrittäjä saa perusvalmiudet toimia työnantajana ja tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä, alihankintaa tai vuokrata työvoimaa. Lisäksi yrittäjä oppii käyttämään rekrytointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyviä julkisia ja yksityisiä palveluja.

Palvelu on kehitetty Uudenmaan ELY-keskuksessa ja sitä tarjotaan valtakunnallisesti 13 ELY-alueella. Taustalla on hallituksen kasvupaketti ja sen toimenpiteet, joilla kannustetaan yrittäjyyteen sekä poistetaan yrittäjyyden esteitä. Yksityiset palveluntuottajat vastaavat palvelun toteutuksesta ja se on asiakasyrittäjille maksuton. Palvelun pilotointi jatkuu 31.12.2018 asti.

Palvelu on suunnattu ensimmäistä työntekijäänsä rekrytoiville yksinyrittäjille ja osakasyrittäjistä muodostuville mikroyrityksille, jotka ovat toimineet vähintään 6kk. Palvelusta kiinnostuneet yrittäjät voivat olla yhteydessä oman alueensa palveluntuottajaan (yhteystiedot alla) tai ilmoittautua suoraan osoitteessa:
www.tinyurl.com/tyonantajaksi

Palveluntuottajat ELY-alueittain

  • Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa: Suomen Yrittäjäopisto
  • Häme: Hyria
  • Kaakkois-Suomi ja Varsinais-Suomi: Tamora, jaana.utti(at)tamora.fi, 0400 574 451
  • Keski-Suomi, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo: Anakom
  • Pirkanmaa, Pohjois-Pohjanmaa ja Satakunta: Arffman
  • Uusimaa ja Lappi: Turre Legal

Lisätietoa hankkeesta

Projektisuunnittelija Maria Seppänen
maria.seppanen(at)te-toimisto.fi, 0295 041 231