Töihin

Ole ajoissa liikkeellä, jos harkitset työelämään siirtymistä, valmistut opinnoistasi tai olet jäämässä työttömäksi. Työ- ja elinkeinopalveluista saat apua ja välineitä, kun haet työtä tai teet työhakemusta. Voit saada myös valmennusta esimerkiksi työhaastatteluun.  

Palveluja sähköisesti ja puhelimitse

Hyödynnä työnhaussa verkkopalvelujamme – ne ovat käytössäsi ympäri vuorokauden.

  • Avoimet työpaikat -palvelusta löydät koko maan avoimet työpaikat. Vahdin avulla voit tilata tiedot sopivista työpaikoista suoraan sähköpostiisi.
    Avoimet työpaikat
  • joBitti – paranna työnhakutaitojasi verkossa. Osallistu ja saat uutta potkua työnhakuusi!
    joBitti

Muista myös puhelinpalvelumme – voit myös lähettää sähköpostia.

  • Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu opastaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluihin ja siellä asiointiin sekä sähköisten palvelujen käyttöön.
    Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu

Palkkatukikortti tukee työllistymistä

Kun ilmoittaudut TE-toimistoon työnhakijaksi, sinua voidaan markkinoida työnantajille. Jos olet työtön, ilmoittaudu työnhakijaksi viimeistään ensimmäisenä työttömyyspäivänäsi sähköisellä työnhakijalomakkeella.

Jos olet alle 25-vuotias tai 25–29 -vuotias vastavalmistunut työtön työnhakija, kuulut Nuorisotakuun piiriin. Kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi, pääset kolmen kuukauden kuluessa johonkin yhdessä suunniteltuun työllistymistä edistävään palveluun.

TE-toimistosta voit saada myös palkkatukikortin, jolla parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi saada työtä.

Työllisty palkkatukikortilla