Besök POP UP TE-byrån under Suomi-areena dagarna 11-15.7.16 i Björneborg

17.6.2016
I sommarevenemanget Suomi-areena som arrangeras i Björneborg 11-15.7.2016 deltar i år att en POP UP arbets- och näringsbyrå. Du kan besöka TE-byrån på Kansalaistori mellan klockan 9-17.

Vid POP UP arbets- och näringsbyrån möter arbetstagare och arbetsgivare varandra samt de som är intresserade av företagarverksamhet får råd. I tältet finns såväl de offentliga TE-tjänsterna som de privata.

I tältet är det möjligt att träna jobbsökning och i bästa fall få ett jobb. POP UP TE-byrån erbjuder en CV-klinik, vägledning i uppgörandet av en videoansökan samt korta platsintervjuer. De som är intresserade av företagarverksamhet kan bekanta sig med tjänster för nya företagare eller diskutera med företagare.

Evenemanget arrangeras förutom av arbets- och näringsministeriet och arbets- och näringsbyrån även av Adecco, Academic Work, Barona, Eezy, Enersense, EURES, NTM-centralen i Mellersta Finland, företagarverkstaden för unga, Opteam, Patakirppis, Porin Seudun Työttömät ry, Prizztech, Satakunnan Yrittäjät, Spring House, Arbetsliv 2020, statsrådets kansli och Work Pilots.

Följ med evenemanget på Facebook

Bekanta dig med POP UP TE-byråns program