Uutisia 2020

null Postia meiltä nopeasti suomi.fi-viesteillä

Suomi.fi-viestit on turvallinen tapa viestiä julkisen hallinnon kanssa. Kun otat palvelun käyttöösi, saat viestit sähköisesti myös TE-palveluilta. 

Voit saada TE-palveluilta suomi.fi-viestinä ilmoitukset, päätökset, työtarjoukset, työvoimapoliittiset lausunnot sekä työvoimakoulutuksia koskevat kirjeet. Sähköiset viestit nopeuttavat asioiden käsittelyä. Siirtymäaikana TE-palvelut lähettää kirjeet myös paperisena.

Suomi.fi-viesteistä saa sähköpostiherätteen. Suomi.fi-viestit toimivat myös mobiililaitteilla. Lataa sovellus, jolloin saat viestit suoraan matkapuhelimeesi.

Jos sinulla on käytössä Postin OmaPosti-palvelu (aikaisemmin NetPosti),kirjeemme toimitetaan sinulle ainoastaan sähköisesti OmaPosti-palveluun. Myös OmaPostista voi ottaa käyttöön sähköpostiherätteet ja mobiilisovelluksen.

Kun olet asioinut TE-toimiston kanssa, muista tarkistaa myös Oma asiointi -palvelusta mahdolliset avoimet tehtävät, selvityspyynnöt ja työtarjoukset. Oma asiointi on käytettävissäsi missä ja milloin vain 24/7.

Lue lisää

Viestit (suomi.fi)

Oma asiointi

Työnhakijan Suomi.fi-viestit käyttöön 9.9.2019