Valmennukset

TE-toimisto voi tukea työllistymistäsi lyhytkestoisilla valmennuksilla. Valmennuksina tarjotaan työnhakuvalmennusta, uravalmennusta ja työhönvalmennusta.

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennuksessa opit hakemaan työtä tavoitteellisesti ja itsenäisesti. Valmennuksessa arvioidaan omaa osaamista ja muotoillaan se työhakemukseksi ja CV:ksi. Lisäksi selvitetään, miten yritykset rekrytoivat henkilöstöä, mitkä ovat sinulle parhaiten soveltuvia työnhakukanavia ja miten niitä käytetään. Valmennuksen jälkeen tiedät myös, mistä löydät tietoa työmarkkinoista, yrityksistä ja työpaikoista.

Työnhakuvalmennus

Uravalmennus

Uravalmennus on tarkoitettu sinulle, joka  

  • olet vailla ammatillista koulutusta
  • olet epävarma uravalinnoistasi
  • olet vaihtamassa alaa
  • harkitset yrittäjyyttä  
  • olet palaamassa työmarkkinoille

Alkavat työnhaku- ja  uravalmennukset hakuohjeineen löydät TE -toimistojen tapahtumakalentereista. 

Työhönvalmennus  

Oletko epävarma siitä, miten markkinoit osaamistasi ja kiinnostustasi työnantajille? Oletko jo väsymässä siihen, että aktiivisesta työnhaustasi huolimatta et pääse haastatteluun tai saa palautetta hakemuksistasi? Koetko, että työnantajalla voi olla ennakkoluuloja palkata sinut, vaikka osaamisesi ja asenteesi on kunnossa?  Voit saada apua työhönvalmentajan palveluista. Työhönvalmentaja on työnhaun tukihenkilö, joka neuvoo ja tukee sinua työpaikan etsimisessä ja työhön pääsemisessä. 

Työhönvalmentajan tuella työhön tai koulutukseen

lang=fi&text=normal&target=13069&scheme=http-->