Yrittäjälle

TE-toimistoista löydät monipuolisesti palveluja, jos olet yrittäjä, kiinnostunut yrittämisestä tai aloittamassa yritystoimintaa.

TE-toimistot kuuluvat Yritys-Suomen seudullisten yrityspalvelujen verkostoon. Yrityspalveluja tarjoavat yhteistyössä TE-toimistojen lisäksi ELY-keskukset, seudulliset elinkeinoyhtiöt, uusyrityskeskukset ja maaseutukeskukset.

Työllisyyden kuntakokeiluun kuuluvat kunnat tarjoavat kuntakokeilun asiakkaille yritystoiminnan käynnistämiseen ja sen kehittämismahdollisuuksiin liittyvää neuvontaa.

Team Finland -verkoston asiantuntemus yrityksesi käytettäväksi

TE-toimistot tarjoavat osana Team Finland -verkostoa palveluja kasvu- ja kansainvälistymishaluisille pk-yrityksille.

Team Finland -toimijat Business Finland, Finnvera Oyj, ELY-keskukset (ml. Yritys-Suomi -puhelinpalvelu ja Yrittäjän talousapuneuvonta), TE-toimistot ja Ulkoministeriö voivat yhdessä auttaa yritystäsi. Antamiesi tietojen perusteella yhteydenottopyyntö ohjautuu tarpeeseesi sopivimmalle Team Finland -toimijalle.

Team Finland-yhteydenottopyyntö(team.finland.fi)

Lisätietoa yrittäjyydestä Suomi.fi-verkkopalvelussa

Suomi.fin yritysosio sisältää tietoa yritystoiminnan eri vaiheista. Suomi.fistä löydät vastauksia niin yrityksen perustamiseen kuin kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tietosisällön yhteyteen nostetaan aiheeseen tarjolla olevat palvelut.

Tietoa ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille (suomi.fi)

TE-palvelut tukena myös muutostilanteissa

Yrittäjä ja työttömyysturva