null Kiinnostaako ura majoitus- ja ravitsemisalalla?

Uudenmaan TE-toimisto järjestää keskiviikkona 27.10. virtuaaliset majoitus- ja ravitsemisalan rekrytointimessut. Luvassa on muun muassa työnhakusparrausta, uratarinoita, paneelikeskustelu sekä tietoiskuja TE-toimiston palveluista työnhakijoille ja yrityksille. Saat myös vinkkejä siihen, miten voit vaihtaa alalle kouluttautumalla.

Päivä huipentuu rekrytointitapahtumaan, jossa sinulla on mahdollisuus lähestyä alan työnantajia sekä tutustua yritysten toimintaan ja työtehtäviin. Tapahtumassa on mukana myös oppilaitoksia, joiden kanssa voit keskustella alan koulutusvaihtoehdoista.

Tapahtuma on suunnattu kaikille alasta kiinnostuneille työnhakijoille sekä alalla toimiville yrityksille.

Kokkaa Kari Aihisen opissa

Mistä syttyi keittiömestari Kari Aihisen kipinä ruuanlaittoon? Entä millainen on ollut Karin tie yrittäjäksi? Seuraa virtuaalilähetystä tiistaina 26.10.!

Lähetyksessä Kari Aihinen kokkaa yhdessä Uudenmaan TE-toimiston palvelujohtajan Minna Heleniuksen kanssa. Samalla he juttelevat Karin uratarinasta ja siitä, millaisia palveluja TE-toimisto tarjoaa työnhakijoille ja yrityksille.

Karin ja Minnan valmistama annos julkaistaan etukäteen teemastatoimeen.fi-sivustolla. Nappaa resepti talteen ja katso, millaisen annoksen sinä saat loihdittua!

Ala tutuksi tapahtumaviikolla

Rekrytointimessut ja kokkaustuokio Kari Aihisen kanssa ovat osa tapahtumaviikkoa, jonka tarkoitus on nostaa majoitus- ja ravitsemisalaa esiin monesta eri näkökulmasta. Kaikki viikon tapahtumat ovat virtuaalisia ja ilmaisia.  Lisätietoa koko viikon ohjelmasta ja linkit tapahtumiin löydät sivustolta teemastatoimeen.fi. Löydät tapahtuman myös Facebookista.

Tervetuloa mukaan!