Ditt första Euresjobb/TMS: Sverige

Sveriges projekt beviljar stöd för jobb eller praktik för minst 18 år fyllda. Det här projektet lämpar sig för sökanden som är självständiga och som eventuellt har ett jobb eller en jobbintervju på lut i ett annat Europeiskt land (EU28, Norge eller Island) och som hittat jobbet via Eures-portalen eller fått/får hjälp av Eures-rådgivare i frågor som berör jobbsökning eller flyttning.

Eftersom projektet kräver att du har fått hjälp av Eures-rådgivare/ arbetsförmedlare för att kunna ansöka om ekonomiskt stöd genom projektet, vänligen kontakta yfej(at)te-toimisto.fi innan du skickar in din ansökan till projektet.

Ansökningsblanketter och ytterligare info (ams.se)

Ansök om stöd

Allianssin nuorisovaihto och BBi Communication Finland Ab och  behandlar stödansökningarna för Finlands del. De här aktörerna är officiella EURES-medlemmar som har godkänts av arbets- och näringsministeriet. Du kan välja någon av dessa; nedan finns dock mer information om de primära målgrupperna för aktörerna. För mera information om ansökningsprocessen kan du också kontakta TE tjänster yfej@te-toimisto.fi

Allianssin nuorisovaihto

Allianssin nuorisovaihto (nuorisovaihto.fi) (på finska)

Primär målgrupp:speciellt praktikplatser, 18-35 år gamla ansökande
eures(at)alli.fi
 

BBi Communication Finland Ab

BBi Communication (bbinordics.com)

Primär målgrupp: alla branscher, men speciellt hälsovårds- och ICT-branschen, sökande i alla åldrar. Kontakta eures@bbi.se

Något att fråga?

Om du har frågor om Ditt första Euresjobb-stödet, skicka e-post till yfej@te-toimisto.fi eller kontakta din arbets-och näringsbyrå.

Lokala TE-tjänster