Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.te-palvelut.fi ja www.toimistot.te-palvelut.fi -verkkopalveluita ja on laadittu 23.9.2020.

Verkkopalvelut on julkaistu vuonna 2013. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään verkkopalvelulta saavutettavuutta.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden tässä vaiheessa itse. Verkkosivustot eivät ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Sivustot täyttävät saavutettavuusvaatimukset suurilta osin, joissain toiminnallisuuksissa ja sisällöissä on vielä puutteita, muun muassa värikontrasteissa ja liitetiedostoissa.

Sivustolla on sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin eli toimisto-ohjelmien liitetiedostoja (pdf, doc), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018.

Sivuston uudistus on käynnissä ja sivustosta julkaistaan uusi versio loppuvuodesta 2020. Ulkopuolinen asiantuntija tulee tekemään uudelle versiolle saavutettavuustestauksen, jonka jälkeen mahdolliset saavutettavuuspuutteet tullaan korjaamaan ja saavutettavuusseloste tullaan päivittämään mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2021.

Saavutettavuuteen liittyvät huomiot puutteista, kysymykset ja palautteet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen te@verkkopalvelut.zendesk.com.

Jos et ole tyytyväinen meiltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Oikeutesi (Etelä-Suomen aluehallintovirasto, saavutettavuusvaatimukset.fi)

 

Takaisin