joBitti - älä jää jobitta! Osallistu nuorten työnhaun verkkoryhmiin

Oletko alle 30-vuotias ammattiin valmistunut tai valmistumassa ja vailla työpaikkaa? Haluatko sparrata työnhakutaitojasi tulevaisuutta varten? Tämä on mahdollista nyt myös verkossa!

  • Mietitkö, mitä kirjoitat työhakemukseen?
  • Takkuaako työnhaku muuten vain?
  • Miten erottaudun muista työnhakijoista?

Tule mukaan joBitti-työnhaun verkkoryhmään – etsitään vastauksia yhdessä!

Sloganimme kuuluu: "joBitti - Älä jää jobitta!" ja siihen tavoitteeseen ryhmissä tähdätään. Työnhakuryhmät toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden, kellonajan ja paikan päätät itse.

Osallistu neljän viikon työnhakuryhmään

Neljä viikkoa kestävässä ryhmässä tavoitteena on läpi käydä koko työnhaku, ja siihen liittyvät vaiheet, kirjoittaa oma CV ja saada vinkkejä työnhakuun. Jokaisella viikolla on oma työnhakuun liittyvä teemansa.

  • Työnhaun verkkoryhmä 10: 12.10.-6.11.2015

Osallistu kahden viikon CV-workshop ryhmään

CV-workshop on kahden viikon mittainen työnhakuryhmä. Tavoitteena on avartaa tietämystä siitä, millaisia eri työnhakuasiakirjoja voit käyttää apuna työnhaussa.

  • CV-workshop 14: 12.10.–23.10.2015

Molemmissa ryhmissä saat palautetta työhakemuksesta ja ansioluettelostasi ryhmää vetävältä tutorilta. Tutustu tarkemmin joBitin nettisivuilla ja ilmoittaudu.

Osallistumiseen ei tarvitse olla työtön työnhakija. joBitti sopii kaikille niille, jotka etsivät työtä ja haluavat parantaa omia työnhakutaitojaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ryhmistä

Vill du delta på svenska? 

  • Följande Cv-Workshop börjar den 2.11.2015

Gå in på våra svenska sidor och anmäl dig!