ICT-ammattilaisille ja insinööreille tarjolla töitä Virossa: Osallistu Estonian Online Job Day -virtuaalitapahtumaan 18.9.

ICT-alan ammattilaisille ja insinööreille suunnattu Estonian Online Job Day järjestetään 18.9.2015 Virossa ja toteutetaan virtuaalisena. Alan osaajat ympäri Eurooppaa voivat osallistua tapahtumaan verkossa.

Päivä antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä virtuaalisesti kosketuksiin virolaisten yritysten kanssa, jotka etsivät päteviä osaajia myös ulkomailta. 

Tapahtumassa osallistujat saavat tietoa nopeasti kehittyvistä virolaisista yrityksistä ja heidän avoimista työpaikoistaan. Tarjotut paikat ovat sekä haasteiltaan että tarjonnaltaan monipuolisia ja kilpailukykyisiä myös kansainvälisessä vertailussa.

Osallistujat voivat keskustella netin kautta työnantajien kanssa ja saavat paikallisilta EURES-neuvojilta tietoa elämisestä ja työskentelystä Virossa.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Lisätietoja saa tapahtuman nettisivulta, jossa myös rekisteröidytään tapahtumaan.
Rekisteröidy tapahtumaan

Tapahtuma on osa Euroopan Komission alaisen Eurooppalaisen työnvälitysverkoston EURESin toimintaa.

Tutustu meihin myös Facebookissa:
https://www.facebook.com/euresestonia
https://www.facebook.com/EURESSuomi