Nuorten yrittäjyyspajoissa valmennetaan yrittäjyyteen - Hae syksyn pajoihin nyt!

Nuorten yrittäjyyspajassa työstetään mm. yrityksen perustamiseen liittyviä toimia, taloutta, myyntiä ja markkinointia sekä yritystoiminnan verkostoja. Tavoitteena on, että pajasta lähtiessä osallistujalla on valmis liiketoimintasuunnitelma. Syksyn aikana pajoja järjestetään eri puolilla Suomea.

Pajassa käsitellään yrittäjyyttä käytännön tehtävien avulla valmentajan ohjauksessa. Henkilökohtainen yritysmentori sparraa osallistujia. Pajassa työskennellään suomen kielellä.

Nuorten yrittäjyyspajat toteutetaan työvoimakoulutuksena. Osallistumisen ajalta maksetaan samaa työttömyysetuutta kuin saisi työttömänä työnhakijana.

Hae nyt!

Voit hakea yrittäjyyspajaan, jos olet alle 30 -vuotias, kiinnostunut yrittäjyydestä ja motivoitunut oman liiketoiminnan suunnitteluun. Yrittäjyyspaja on oikea paikka myös, jos olet kiinnostunut jatkamaan jo olemassa olevaa yritystä omistajanvaihdoksen kautta. 

Syksyllä 2015 nuorten yrittäjyyspajoja järjestetään seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Kuiopio, Vaasa, Tampere, Helsini, Kotka, Oulu, Seinäjoki, Rovaniemi ja Pori.

Opiskelijavalinnat tehdään hakemusten ja yksilöhaastatteluiden perusteella.

Hae tästä:
Nuorten yrittäjyyspajat ja haku

Tutustu myös:
Nuorten yrittäjyyspaja Facebookissa