TE-palvelujen uusi verkkolehti yrityksille ja työnantajille luettavissa nyt

7.10.2015

Yrityksille ja työnantajille suunnattu TE-palvelujen verkkolehti (3/2015) on julkaistu. Lehdessä oikeus- ja työministeri Jari Lindström kertoo videolla mm. TE-hallinnon uudistuksesta, jossa entistä selkeämmin kirkastetaan TE-palvelujen tehtäväksi työnvälitystä. Lehdessä esitellään myös TE-toimistojen palvelutarjontaa yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin. 

Sarjassaan kolmas verkkolehti on osa TE-palvelujen yrityksille ja työnantajille suunnattua viestintäkampanjaa. Kampanjan teema on "Hyvän tuloksen tekijät”, joka korostaa yhteistyötä. 

Kampanjan tavoitteena on lisätä TE-toimistojen tarjoamien TE-palvelujen tunnettuutta sekä tiivistää yritysyhteistyötä. Lisäksi kannustetaan yrityksiä ja työnantajia käyttämään Oma asiointi -verkkopalvelua. 

Yrityspalvelut maksutta verkossa, puhelimitse ja kasvokkain

Yritykset ja työnantajat saavat monipuolisia, maksuttomia TE-palveluja yritystoiminnan kaikkiin vaiheisiin. Näitä ovat muun muassa henkilöstön rekrytointiin ja henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyvät palvelut, tuet rekrytointiin, aloittavan yrityksen tukeen liittyvät palvelut sekä palvelut yrityksen muutostilanteisiin.

TE-palvelujen asiantuntijat osaavat tarpeen mukaan ohjata yritykset myös laajan kumppanuusverkoston palveluihin. TE-palvelut on osa Yritys-Suomen kumppanuusverkostoa, johon kuuluvat muun muassa ELY-keskukset, Finnvera, Tekes, Finpro sekä seudulliset yrityspalvelutoimijat kuten kehittämisyhtiöt ja Uusyrityskeskukset.

Lue lisää