Työnantaja, osallistu 4.11. virtuaalimessuille rekrytoimaan ICT-huippuosaajia

Tervetuloa Microsoft Polku Recruiting Fairiin 4.11.2015 rekrytoimaan ICT-alan huippuosaajia Suomesta! Tapahtuma järjestetään virtuaalisena ja osallistuminen on maksutonta. 

Microsoftin irtisanomisten takia Suomessa on satoja liiketoiminnan ja mobiiliteknologian asiantuntijoita, jotka etsivät nyt uutta mahdollisuutta näyttää osaamistaan. 

Työnhakijoiden pätevyyksien kirjo kattaa kansainvälisen yrityksen kaikki funktiot markkinatutkimuksesta lopputuotteeseen ja ylläpitoon: ohjelmisto- ja rautasuunnittelu, testaus, t&k, johto ja hallinto, lakiasiat, myynti, tuotanto ja tukitoiminnot. Ketterä kehitys.

Virtuaalitapahtumassa mukana ovat rekrytoitavien osaajien lisäksi Microsoft Polku, TEKES sekä suomalaisia ja ulkomaalaisia rekrytoivia yrityksiä. 

Tapahtuman suojelijana toimii oikeus- ja työministeri Jari Lindström. Rekrytointitapahtuman järjestävät TE-toimisto ja EURES. 

Tutustu työnhakijoihin ennakkoon

Kirjautumalla tapahtumaan pääset tutustumaan työnhakijoiden tietoihin ja ottamaan heihin yhteyttä jo ennen varsinaisen tilaisuuden alkua. 

Rekisteröidy välittömästi. Laadi yrityksellesi kutsuva työnantajaprofiili ja houkuttele parhaat talentit liiketoimintaasi tehostamaan!
Microsoft Polku Recruiting Online Job Fair

Lisätietoja vastaavista tilaisuuksista: 
European Job Days - Events

Lisätietoja tapahtumasta: topi.pekkanen@te-toimisto.fi, puh. 0295 045 709.