Veroilmoitukset tulevat - täydentäminen sujuu verkossa

Huhtikuussa kotiin tuleva esitäytetty veroilmoitus täytyy tarkistaa. Veroilmoituksen tietojen korjaaminen ja täydentäminen onnistuvat helpoiten verkossa. Veroilmoitusta ei tarvitse palauttaa, jos siinä ei ole mitään korjattavaa.

Veroilmoitus kannattaa täydentää verkossa

Veroilmoitus verkossa -palvelussa  voi korjata ja täydentää veroilmoituksen tietoja. Palvelu on auki joko 7.5. tai 14.5. asti oman, veroilmoituslomakkeen etusivulle merkityn palautuspäivämäärän mukaan.  

Verkkopalvelussa ilmoittaminen on turvallista ja helppoa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen annetaan tarvittavat tiedot ja lähetetään ilmoitus. Onnistuneesta lähetyksestä tulee kuittaus. Tiedot voi lähettää uudelleen, jos palautettuun ilmoitukseen tuli virhe.

Paperista veroilmoitusta tai liitelomakkeita ei tarvitse palauttaa lainkaan, kun tiedot ilmoittaa verkossa.

Veroilmoituksen mukana ei lähetetä kuitteja, tositteita tai alkuperäisiä asiakirjoja myöskään silloin, jos ilmoittamisen tekee paperilla.

Apua ja lisätietoja jonottamatta verkosta

  • Veroilmoituksen mukana lähetetään tiivistetty täyttöopas. Yksityiskohtaiset täyttöohjeet ja liitelomakkeet löytyvät netistä
  • Vero.fi -sivuille on koottu paljon veroilmoituksiin liittyvää asiaa. Sieltä löytyvät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin sekä demo, jonka avulla Veroilmoitus verkossa -palvelun käyttöä voi kokeilla etukäteen. 
  • Verohallinnon Verotiimi neuvoo Suomi24 -palvelukanavalla ”Kysy veroilmoituksesta”.
  • Puhelimitse asiakastuki auttaa veroilmoitukseen liittyvissä asioissa arkisin klo 9–16.15, puh. 020 697 002.