Työlinjan uraohjaus ilman ajanvarausta käynnistyi hyvin

Työlinjan uraohjauksen psykologipalvelua saa ilman ajanvarausta  maanantaisin ja torstaisin (ei helatorstaina) kello 12-16 soittamalla 0295 020 720. Ilman ajanvarausta toimiva puhelinpalvelu alkoi 21.3.2013 ja se on käynnistynyt hyvin.

Puhelun aikana keskustellaan soittajan kanssa hänen ammatinvalinta- tai uratilanteestaan ja suunnitelmistaan. Tarvittaessa sovitaan aika, jolloin psykologi soittaa asiakkaalle suunnittelun jatkamiseksi.

Palvelua saa muuna aikana ajanvarauksella. Ajan puhelinohjaukseen voi varata 

Ellet vielä hakenut opiskelemaan tai arvelet vaikeaksi päästä hakemiisi koulutusohjelmiin, voi olla hyvä aika etsiä itselle sopivia ja uusia vaihtoehtoja. 

Aikuisena ammatinvaihtoa suunnitellessa on hyvä selvitellä omaa tilannetta, kiinnostuksia ja mahdollisuuksia riittävän perusteellisesti ennen päätöksentekoa. 

Vaikka ammatillisen koulutuksen, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaut ovat tältä keväältä jo takanapäin, on kesällä täydennyshakuja ja syksyllä seuraavat yhteishaut tammikuussa alkaviin koulutuksiin. Aikuiskoulutuksia on haussa pitkin vuotta.

Kasvokkain ohjausta saa varaamalla ajan