Ammattikorkeakoulujen täydennyshaku 29.7.—1.8.2013

Ammattikorkeakoulujen nuorten koulutuksen ja aikuiskoulutuksen täydennyshaku kevään yhteishaussa vapaaksi jääneille aloituspaikoille järjestetään 29.7.—1.8.2013. Hakulomake täytetään osoitteessa www.amkhaku.fi. Täydennyshaku palvelee niitä hakijoita, jotka eivät saaneet opiskelupaikkaa varsinaisissa yhteishauissa.

Täydennyshaussa on mukana sellaisia koulutusohjelmia, mihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja kevään yhteishaussa. Ammattikorkeakoulut ilmoittavat, mitä koulutuksia heillä on mukana täydennyshaussa.

Täydennyshaussa ei lähetetä valintakoekutsuja, vaan hakijat voivat osallistua kokeisiin missä tahansa hakemassaan ammattikorkeakoulussa, jolla on tämän alan koulutusta mukana täydennyshaussa. Suositus on, että valintakokeeseen osallistuttaisiin ensimmäisen hakutoiveen ammattikorkeakoulussa.

Lisää tietoa valintakokeiden aikatauluista tästä.

Hakija voi halutessaan käyttää myös kevään 2013 yhteishaussa saamaansa hyväksyttyä valintakoetulosta. Aiemman valintakoetuloksen käytöstä on ilmoitettava hakemansa ammattikorkeakoulun hakutoimistoon täydennyshaun aikana.

Tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 19.8.2013, ja opiskelemaan valittujen tulee ottaa paikka vastaan viimeistään tiistaina 27.8.2013 klo 16.15. Täydennyshaun koulutuksiin ei voi jonottaa.

Jos sinulla on kysyttävää täydennyshausta, ota yhteyttä ammattikorkeakoulun hakutoimistoon.