Nuorten opiskelu- ja uratapahtuma Studia Helsingissä 3.-4.12.2013

Studia-messut järjestetään 3.-4.12.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna tiistaina 3.12. klo 9-17 ja keskiviikkona 4.12. klo 9-16.

Studia on Suomen suurin nuorten opiskelu- ja uratapahtuma. Tapahtumassa ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia esittelemässä opiskeluvaihtoehtoja.

Lisäksi mukana on tietoa kansainvälisistä opinahjoista ja vaihto-opiskelumahdollisuuksista.

Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä tulevaisuuden työpaikat, muun muassa ABB, HUS, Kuntaliitto ja Nordea.

Messuilla voit tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti.

Sisäänpääsy 10 € ovelta. Ilmaiseksi Studia-messuille pääsee Suomen Lukiolaisten liiton jäsenkortilla, varus- ja palvelusmiehet palvelutodistuksella, opinto-ohjaajat, rehtorit, opettajat ja ryhmien vetäjät. Maksuton sisäänpääsy edellyttää rekisteröitymisen kävijäksi.

Työttömät pääsevät messuille maksutta esittämällä kassalla TE-toimiston asiakaskortin, jolloin ennakkorekisteröitymistä ei tarvita.

Lisätiedot sekä rekisteröityminen Studia-messuille www.studiamessut.fi