Etsitkö ICT-alan osaajia Euroopasta? Voimme markkinoida yritystäsi messuilla Budapestissä!

EURES Suomi ja Business Finland osallistuvat ICT-alan osaajille suunnattuun Hackjunction Budapest -tapahtumaan 19.-21.10.2018 Paikalle on lähdössä suomalainen edustus markkinoimaan työmahdollisuuksia Suomessa. Keski-Suomesta matkalle osallistuu EURES-asiantuntijamme Mari Turunen.

Nyt yritykselläsi on loistava mahdollisuus saada kansainvälistä näkyvyyttä suoraan ICT-alan osaajille! Mikäli yrityksessäsi on avoimia työpaikkoja tai tarvetta ICT-alan osaajille, välitämme niistä mielellämme lisätietoja paikan päällä.

Voit laittaa meille tietoa avoimista paikoista englanniksi (vapaamuotoinen ilmoitus riittää) tai/sekä toimittaa englanninkielisiä esitteitä jaettavaksi tapahtumassa. Työpaikkailmoituksia on mahdollista saada tapahtumassa näkyviin screenille. Esitteitä ja tietoa avoimista paikoista välitämme suoraan alan osaajille EURESin ja Business Finlandin messupisteellä.

Tulemme markkinoimaan tapahtumassa myös TE-palveluiden sivuilta jo löytyviä avoimia työpaikkoja. Markkinointi on maksutonta.

Tiedot avoimista paikoista, esitteet ja markkinointitoiveet tulisi toimittaa viimeistään 17.10.2018 mennessä Mari Turuselle sähköpostilla (mari.turunen@te-toimisto.fi) tai postitse osoitteeseen Mari Turunen, Keski-Suomen TE-palvelut, PL 400, 40101 Jyväskylä. Olethan ennen postitusta yhteydessä sähköpostitse, niin tiedämme odottaa materiaalia saapuvaksi.

Lisätiedot tapahtumasta:

Mari Turunen
asiantuntija, EURES ja kansainvälinen työnvälitys
Keski-Suomen TE-palvelut
puh. +358 295 046 215
mari.turunen@te-toimisto.fi

PS. Hackjunction kierroksen päätöstapahtuma on Espoon Otaniemessä 23.-25.11.2018. Lähde mukaan Otaniemen tapahtumaan tai pyydä meitä markkinoimaan tapahtumassa puolestasi työpaikkoja! Osallistumme päätöstapahtumaan samalla kokoonpanolla.