Työmarkkinatorin vanha Hakupalvelu sulkeutuu pe 30.8. – uusi Työmarkkinatori aukeaa ensi viikolla

Työmarkkinatorin ensimmäisiin toiminnallisuuksiin kuuluva, keväällä 2018 avattu Hakupalvelun betaversio sulkeutuu pe 30.8.2019. Hakupalvelun korvaava uusi Työmarkkinatorin kokeiluversio julkaistaan heti seuraavalla viikolla, mutta väliin jää muutama päivä, joiden aikana kumpikaan palvelu ei ole käytössä.

Työmarkkinatorin Hakupalvelun betaversio julkaistiin keväällä 2018 testialustaksi, jolla voitiin testata aivan uudentyyppistä, osaamisiin perustuvaa tapaa etsiä työpaikkaa tai työntekijää. Pyysimme ihmisiä testaamaan ja antamaan palautetta. Kuluneen puolentoista vuoden aikana olemme saaneet työstettäväksemme valtavan määrän kehitysehdotuksia.

Palautteina tulleita kehitysehdotuksia saadaan pikkuhiljaa tuotua käyttöön myös loppukäyttäjille. Heti syyskuun alussa käyttöön tulee esimerkiksi perinteinen kirjautumattoman käyttäjän työpaikkahaku. Pääsääntöisesti nykyisen Hakupalvelun toiminnallisuudet kuitenkin siirtyvät sellaisenaan uuteen kokeiluversioon eli suurin osa parannuksista saadaan käyttöön vasta myöhemmin.

Hakupalvelulla haettiin palautetta ihmisiltä

Betaversion keskeneräisyydestä huolimatta Hakupalvelu on kerännyt hyvin käyttäjiä. Tällä hetkellä palveluun on kirjautunut yli 16 000 ihmistä, aktiivisia työnhakuprofiileita on lähes 5000 ja palvelussa on työpaikkailmoituksia lähes 22 000. Kaikki profiilit ja ilmoitukset siirtyvät uuteen Työmarkkinatorin kokeiluversioon.

Nyt Hakupalvelu sellaisenaan on tullut käyttöikänsä päähän, sillä heti seuraavalla, 2.9.2019 alkavalla viikolla julkaistaan uusi Työmarkkinatorin kokeiluversio. Tässä palvelussa vanhan Hakupalvelun toiminnot on integroitu osaksi laajempaa verkkopalvelua.

Lue lisää Työmarkkinatorin kokeiluversiosta

>> Työmarkkinatorin uusi versio käyttöön syyskuun alussa