Palkkatukipaikkojen ilmoittaminen sekä paikkojen selailu onnistuu nyt verkossa 24/7

16.12.2019

TE-palvelujen Oma asiointi -palvelua on uudistettu. Työnantajat voivat nyt ilmoittaa Yrityksen ja työnantajan palvelussa avoimet palkkatukityöpaikat, ja työnhakijat, joiden työllistymissuunnitelmassa on 16.12.2019 alkaen sovittu palkkatuesta, voivat selailla palkkatukipaikkoja Henkilöasiakkaan palvelussa. Jos hakuehtoja vastaavia ilmoituksia löytyy, ne näkyvät Mahdollisia palkkatukipaikkoja -osiossa Oma asiointi -palvelun etusivulla.

Oma asiointi -palvelu

Ennen työpaikan ilmoittamista työnantajan on hyvä tehdä  te-palvelut.fi/palkkatuki  -sivulta löytyvä testi, täyttyvätkö edellytykset palkkatuen hakemiseen.

Te-palvelut.fi/palkkatuki -sivu

Päätöksen palkkatuen myöntämisestä tekee TE-toimisto, jonka jälkeen tuen hakemista ja maksatusta voi hakea nopeimmin Oma asiointi palvelusta.

Palkkatukea voivat saada yritykset, yhteisöt, kunnat ja kuntayhtymät sekä kotitaloudet niin vakituiseen kuin määräaikaiseen työsuhteeseen. Myös osa-aikaiseen työsuhteeseen palkkatukea voidaan myöntää, jos se selvityksen mukaan nähdään tarkoituksenmukaisena. 

Palkkatuen määrä perustuu tuen piiriin soveltuvuuden lisäksi TE-toimiston tekemään selvitykseen muista tuen saamisen edellytyksistä.

Asioi verkossa – säästä päivissä!

Palkkatuesta ja sen hakemisesta

Tuen maksatuksen hakemisesta (keha-kaeskus.fi)