Etsi työntekijää

Työ- ja elinkeinotoimisto voi etsiä avoimeen työpaikkaan työnhakijaehdokkaita sovittujen hakuehtojen mukaan asiakasrekisteristä. TE-toimisto voi myös esitellä ehdokkaat, mutta päätöksen valinnasta tekee aina työnantaja. Hae sopivia työnhakijoita myös  työvoimakoulutuksesta.

 

CV-netin käyttö päättyy 30.6.2019. Ota halutessasi CV-netin tiedot talteen, sillä tietoja ei ole saatavissa käytön päättymisen jälkeen. Lisätietoja saat puhelinpalvelusta. 

CV-netti poistuu käytöstä

Työnantaja-asiakkaan puhelinpalvelu

Hae työntekijää CV-netistä

Työnantajana voit etsiä itse sopivaa työntekijää CV-netti-hakupalvelussa. Voit käyttää CV-nettiä Katso-tunnisteilla. Pääset CV-nettiin oikean reunan linkistä.
Tietoa Katso-tunnisteesta

CV-netin tietokannassa on työnhakijoita, jotka ovat omatoimisesti kirjoittaneet sinne avoimen kuvauksensa. Kuvauksen yhteyteen on mahdollista liittää varsinainen CV. Kuvauksen voi jättää, vaikka ei olekaan TE-toimiston asiakas.

Ehdokkaita voi hakea ja ryhmitellä ammattinimikkeen, paikkakunnan ja usean muun muuttujan mukaan. Jos sopiva ehdokas löytyy, työnantaja voi ottaa suoraan yhteyttä työnhakijaan. Työnhakuilmoitus voi olla myös anonyymi, jolloin järjestelmä ohjaa työnantajan yhteydenoton suoraan työnhakijan sähköpostiin.

CV-netissä on kymmeniä tuhansia työnhakuilmoituksia, ja vaihtuvuus on suurta. Joillakin aloilla työnhakijat saavat työtarjouksia heti, kun ovat jättäneet kuvauksensa. Työsuhde voidaan solmia ripeästikin, joten kuvaus saattaa poistua tietokannasta nopeasti.

Hyödynnä CV-vahtia

CV-netissä on työnantajille myös CV-vahti-palvelu. Sen avulla voit tilata suoraan sähköpostiisi tietoa uusista, kriteerit täyttävistä työnhakijoista. Näin voit seurata hakijatilanteen kehitystä, eikä palvelussa tarvitse käydä jatkuvasti.

Etsi työvoimakoulutuksesta valmistuvia

Meneillään oleva työvoimakoulutus -hakupalvelussa näet alkaneet työvoimakoulutukset ja voit tutustua koulutuksen osallistujiin, jotka ovat julkaisseet avoimen työpaikkahakemuksensa CV-netissä.

Ilmoituksissa näkyviltä kouluttajilta voit kysyä lisätietoja muun muassa
- koulutusohjelman sisällöstä ja tavoitteista
- aikatauluista
- työssäoppimisen toteutuksesta.

Jos olet kirjautunut Katso-tunnisteella, pääset katsomaan koulutukseen osallistujia ilmoituksen lopussa olevasta painikkeesta.