CV-netti työnhakijalle

CV-netin käyttö päättyy 30.6.2019. Ota halutessasi CV-netin tiedot talteen, sillä tietoja ei ole saatavissa käytön päättymisen jälkeen. 

Lisätietoja saat alla olevasta uutisesta sekä henkilöasiakkaan puhelinpalvelusta.

CV-netti poistuu käytöstä

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu

Voit jättää oman työnhakuilmoituksen työ- ja elinkeinopalvelujen maksuttomaan CV-nettiin. Sinun ei tarvitse olla työtön tai edes TE-toimiston asiakas. Palvelu on avoin kaikille työtä etsiville: työpaikan vaihtajille, opiskelijoille, työttömille tai vasta työelämään tuleville.

Jotta voit laatia työnhakuilmoituksen, tarvitset tunnistautumiseen omat verkkopankkitunnukset. Tunnistautuminen vaaditaan tietosuojan takia.

Työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamispaikka

CV-netti toimii tietopankkina sekä kohtaamispaikkana työnhakijoille ja työnantajille.

  • Työnhakijana kirjoitat itsestäsi avoimen kuvauksen, jonka yhteyteen voit liittää myös varsinaisen ansioluettelon eli CV:n.
  • Työnantajat etsivät järjestelmästä sopivia työntekijöitä ammattinimikkeen tai hakusanojen avulla.
  • Saat mahdollisen yhteydenoton suoraan työnantajalta.
  • Työnhakuilmoituksen voi laatia myös anonyymisti. Tällöin työnantajan yhteydenotto ohjautuu järjestelmän välityksellä sähköpostiosoitteeseesi.

Vain palveluun vahvasti tunnistautuneet työnantajat voivat hakea ja katsella työnhakijoiden työnhakuilmoituksia.

CV-vahti ilmoittaa työnantajille

Joillain aloilla työnhakijat voivat saada työtarjouksia jo samana päivänä ilmoituksensa jättämisestä. Tämä voi johtaa nopeasti työsuhteeseen.

Työnantajille on käytössä CV-vahti -palvelu, jonka avulla saa tiedon kriteerit täyttävästä työnhakijasta heti, kun tämä jättää ilmoituksensa CV-nettiin.