Kom och bygga bilar till Nystad – delta i rekrymarknaden 21.11. via videokonferensförbindelse

Valmet Automotive utvidgar igen produktionen av Mercedes-Benz A-serien och söker personer som kunde utbildas till bilbyggare.

Som stöd för den pågående rekryteringskampanjen ordnas det en rekryteringsmarknad ”Pestuumarkkinat” med hjälp av videoförbindelse fredagen den 21.11.2014 klockan 13.00.

Förutom den rekrymarknad som ordnas vid bilfabriken i Nystad (19.11.) arrangeras marknaden nu för första gången också med hjälp av videoförbindelse, vilket gör det möjligt för arbetssökande runt om i Finland att delta i evenemanget oberoende av var i landet de befinner sig.

Representanter för Valmet Automotive håller ett presentationsanförande och svarar på dina frågor. I samband med anförandet visas det en presentationsvideo från bilfabriken så du har en möjlighet att se hur modern bilbyggning går till idag.

Det är möjligt att delta i ”Pestuumarkkinat” – rekryevenemanget via video på följande orter:
Vasa, Jakobstad
, Alajärvi, Alavus, Forssa, Heinola, Tavastehus, Idensalmi, Joensuu, Jyväskylä, Jämsä, Kajana, Kauhajoki, Kauhava, Kemi, Kides, Karleby, Kuhmo, Kuopio, Lahtis, Lieksa, Nurmes, Uleåborg, Björneborg, Raumo, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Suomussalmi, Varkaus, Äänekoski.

Du hittar närmare information om hur du kan delta i evenemanget via videoförbindelse på de arbets- och näringsbyråers webbsidor som delar i rekryevenemanget. 

Ytterligare info om bilbyggarutbildningen och ansökningsförfarandet i utbildningsannonsen (på finska)