Söker du efter proffs inom ICT-branschen i Europa? Vi kan marknadsföra ditt företag på mässan i Budapest!

EURES Finland och Business Finland deltar den 19-21.10.2018 i evenemanget Hackjunction Budapest som riktar sig till proffs inom ICT-branschen. På plats är även representanter från Finland som marknadsför möjligheter att jobba i Finland. EURES-sakkunniga Mari Turunen från Mellersta Finland deltar i evenemanget.

Evenemanget Hackjunction i Budapest 19-21.10.2018

Nu har ditt företag en strålande möjlighet att få internationell synlighet bland ICT-proffs. I fall det finns lediga jobb eller ett behov av ICT-kunniga i ditt företag kan vi förmedla ytterligare info om jobben under evenemanget.

Du kan skicka åt oss info om de lediga platserna på engelska (texten kan vara fritt formulerad) eller/samt leverera åt oss broschyrer på engelska som vi kan dela ut på mässan. Det är möjligt för oss att visa platsannonser på storbildsskärmar under evenemanget. Vi förmedlar info om de lediga jobben samt broschyrer direkt till sakkunniga inom branschen vid EURES och Business Finlands stand på mässan.

Vi kommer även att marknadsföra redan nu lediganslagna jobb som finns på TE-tjänsternas webbplats. Marknadsföringen är avgiftsfri.

Information om de lediga jobben, broschyrer och önskemål angående marknadsföringen kan skickas senast den 17.10.2018 till Mari Turunen via e-post (mari.turunen@te-toimisto.fi) eller per post på adressen Mari Turunen, Mellersta Finlands TE-tjänster, PB 400, 40101 Jyväskylä. Var vänlig och kontakta oss via e-post ifall du skickar material via posten.

Mer info om evenemanget:
Mari Turunen
sakkunnig, EURES och internationell arbetsförmedling
Mellersta Finlands TE-tjänster
tfn. +358 295 046 215
mari.turunen@te-toimisto.fi

PS. Det avslutande evenemanget av Hackjunction turnén hålls i Otnäs i Esbo den 23-25.11.2018. Delta i evenemanget i Otnäs eller be oss marknadsföra dina lediga jobb! Vi deltar i evenemanget med samma sammansättning som i Budapest.

Avslutande evenemanget av Hackjunction turnén i Otnäs, Esbo 23-25.11.2018